Duo Pozitiva je glasbena skupina, ki se z veseljem odzove povabilom na vaše prireditve, saj s svojim širokim repertoarjem in izkušnjami, zadovolji še tako zahtevno publiko vseh starosti. Najamete naju lahko za: rojstne dneve, martinovanje, silvestrovanje, veselico, abrahama, obletnico, zaključek leta v službi, poroko, posebno priložnost za zaključeno družbo, valeto, plesne večere.

Pozitiva6Zakaj v poplavi mladih glasbenih skupin izbrati prav naju?

Najin repertoar zajema glasbo vseh zvrsti, tako zabavno, kot narodnozabavno. Izvajava glasbo raznolikih plesnih ritmov in iz različnih govornih področij (Slovensko, Hrvaško, Angleško, Nemško, Italijansko, Špansko…). Spremljava glasbeno sceno in izvajava tudi najbolj popularne skladbe. Po dogovoru z vami poskrbiva tudi za vodenje programa ob vsaki priložnosti, po potrebi izvedeva tudi program s humoristično vsebino, družabne igre in tako poskrbiva za odlično vzdušje med vašimi gosti.
 

 

 

 

 

 

 

pozitiva13Vesna Furlan je glasbi predana že od otroštva. Svojo pevsko kariero je začela z aktivnim delovanjem v šolskem pevskem zboru, ter s Slovenskim otroškim zborom nastopala na večjih odrih. Kasneje je kot mezzosopranistka s svojim glasom obarvala zvok Dekliškega pevskega zbora Zvezda, katerega članica je bila v celem času delovanja. Skupaj z Aljažem in sopranistko so ustanovili trio, ki je s svojim ubranim petjem polepšal marsikatero poroko v Sloveniji in preko meja naše države. Od leta 2012 svojo glasbeno kariero nadaljuje skupaj z Aljažem v zasedbi Duo Pozitiva. Ob rednem študiju Gospodarskega inžinirstva – smer strojništvo, svoj glas še vedno izpopolnjuje na oddelku solo petja v glasbeni šoli Brežice.
 

 

 

 

 

 

pozitiva14Aljaž Božič se z glasbo ukvarja že od osnovnošolskih let. Začetki segajo v leto 2000, ko se vpiše v Glasbeno šolo Brežice na oddelek harmonike in jo leta 2006 tudi uspešno zaključi. V domačem kraju deluje kot organist in zborovodja. Velike uspehe, med drugim nagrado za najboljši dekliški pevski zbor na državnem tekmovanju  v Zagorju, žanje  z vodenjem dekliškega pevskega zbora Zvezda, katerega zborovodja je ves čas njegovega delovanja. Ob zborovodski šoli je solistično kariero začel pri Aljažu Farasinu, kjer je opravil 2-leti šole petja. Ob rednem študiju matematike in kemije, šolanje na oddelku petja nadaljuje v glasbeni šoli Brežice. Od leta 2011 je član ansambla Cvet iz Radeč, kjer pridobiva veliko izkušenj na glasbenem področju. Od ustanovitve Dua Pozitiva leta 2011 nastopa skupaj z Vesno.